Om os

Helena - Indkøber, webmaster og chef (siger manden).

Har studeret heksekunst siden 2008, både online og i den virkelige verden. Er oprindeligt uddannet som salgsassistent i BR-Legetøj, som var det perfekte sted for et legebarn som jeg. Har siden 2006 arbejdet på henholdsvis kontor og som operatør i en medicinalvirksomhed.

Jeg arbejder meget med positiv tiltrækningskraft og manifestation, og bruger ritualer for at forstærke den. Det kan være lidt svært at forklare, men det er lidt som at sende ønsker ud og se og mærke at de går i opfyldelse. Jeg tror på at det guddommelige er indeni os alle og i naturen og alt omkring os og at vi selv kan skabe vores egen magi.

Jeg er med i Moonsisters, som jeg lærte at kende gennem min gode hekseveninde Calendula, da jeg var så heldig at blive inviteret med på et par weekender. Jeg havde følt at jeg hørte til fra første gang jeg så en video med dem, så det var dejligt endelig at møde dem i virkeligheden. Der skulle dog gå mange år endnu, førend min manifestation om at blive optaget gik i opfyldelse. Jeg er nu blevet månestråle og det er jeg utroligt glad og taknemmelig for. Jeg er med for at lære og for at lære fra mig og for at nyde og dyrke de gudinder vi nu engang er.

Lennart - Økonomi, bogholder og pakæsel (siger konen).

Er noget af en novice hvad angår den spirituelle verden, til trods for at jeg har været gift med en heks igennem adskillige år. Er uddannet som håndværker og mit daglige arbejde er for en større virksomhed indenfor affaldshåndtering.

Min interesse indenfor det spirituelle består mest i accepten og respekten for at vi alle er forskellige og gør ting på hver vores måde.


Sacramentum er opstået i år 2020.

 

Vi har egentlig længe gået og syslet med idéen om at åbne en webshop sammen, og manglede blot de sidste detaljer der skulle på plads inden webshoppen kunne blive en realitet. Her er vi så. Super spændte og klar til at servicere dig og forhåbentlig guide dig godt på vej ind i en verden fuld af spændende og magiske stunder.

 

Vi ønsker dig en fornøjelig rejse og håber at du finder lige det du står og mangler.

 

Varme hilsner

Lennart og Helena


Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.